ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Master in European Union Law

Γεννήθηκα στην Πτολεμαΐδα το έτος 1972, όπου και μεγάλωσα.
Σπούδασα νομικά στην Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.
Στις 11 Ιανουαρίου 2001 ορκίστηκα δικηγόρος Πρωτοδικών Κοζάνης.

Από τότε μέχρι σήμερα ασκώ επιτυχώς το λειτούργημα του δικηγόρου, αναλαμβάνοντας εκατοντάδες υποθέσεις, αστικού, ποινικού, διοικητικού, εργατικού, εμπορικού δικαίου, απαλλοτριώσεων και κτηματολογίου.

Από το έτος 2009 έχω προαχθεί σε δικηγόρο παρ΄ Αρείω Πάγω και παρέχω νομικές συμβουλές σε πολλές επιχειρήσεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην περιοχή της Πτολεμαιδας, της Κοζάνης και της Φλώρινας.

Δίδαξα φορολογικό, εργατικό, τραπεζικό, συνταγματικό και διοικητικό δίκαιο σε Σχολές Δημοτικής Αστυνομίας, σε Κ.Ε.Κ. και Ι.Ε.Κ. δημόσιας εκπαίδευσης.

Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μυρσίνη Κακλείδου και έχω δυο παιδιά τον Χρήστο και τον Ευστράτιο.

2001 Ορκίστηκα δικηγόρος Πρωτοδικών Κοζάνης, από τότε μέχρι σήμερα ασκώ επιτυχώς το λειτούργημα του δικηγόρου, αναλαμβάνοντας εκατοντάδες υποθέσεις, αστικού, ποινικού, διοικητικού, εργατικού, εμπορικού δικαίου, απαλλοτριώσεων και κτηματολογίου.
2005 - 2011 Εκλέχθηκα για δυο συνεχόμενες θητείες Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης.
2009 Προάγομαι σε δικηγόρο παρ΄ Αρείω Πάγω και παρέχω νομικές συμβουλές σε πολλές επιχειρήσεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στην περιοχή της Πτολεμαιδας, της Κοζάνης και της Φλώρινας.
2007 Κατέλαβα κατόπιν νομίμου διαγωνισμού τη θέση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Πτολεμαίδας, χειριζόμενος κατ’ εντολή πλέον το σύνολο των υποθέσεων του Δήμου.
2018 Έλαβα διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό τίτλο (MAGISTER ATRIUM) στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Δίκαιο Επιχειρήσεων) στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (joint degree), με συνολικό βαθμό 9.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

20200306 205425Από το 2001 το γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου δικηγορικές υπηρεσίες, με αξιοπιστία, σοβαρότητα και άμεση διεκπεραίωση στους τομείς του αστικού, διοικητικού, εργατικού και ποινικού δικαίου είτε στο εξωδικαστικό-συμβουλευτικό είτε στο δικαστικό πεδίο.

Διαχρονικός στόχος μας είναι να βρίσκουμε την ιδανική λύση σε κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί, μαχόμενοι για τα νόμιμα συμφέροντα σας στα Δικαστήρια όλων των βαθμίδων. Σήμερα με την βοήθεια της τεχνολογίας, εκτός των υπηρεσιών που προσφέρουμε, επεκτεινόμαστε σε εξειδικευμένους τομείς δικαίου (δημόσιες συμβάσεις, πνευματική ιδιοκτησία, τοπική αυτοδιοίκηση), μέσω ευέλικτων μορφών δικηγορικών υπηρεσιών και καθιερώνουμε καινοτόμες δυνατότητες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Μην διστάσετε να απευθυνθείτε σ’ εμάς για όποια υπόθεση έχετε.

Scroll To Top